Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Sintrecepten gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Sintrecepten

Amandel speculaastaart

Amandel speculaastaart

Ingrediënten

110 gram Koude boter in stukjes
100 gram Volkoren meel
50 gram Boekweitmeel
1 theelepel Bakpoeder
90 gram Fructose

1 1/2 eetlepel Speculaaskruiden
3 eetlepels magere melk
Losgeklopt ei
Halve amandelen

Bereiding

Verwarm de oven voor op 140 graden.

Snijd de boter in kleine stukjes en voeg hier de volkorenmeel, boekweitmeel, bakpoeder, fructose, speculaaskruiden en de melk aan toe.

Meng het geheel tot een gelijke massa/beslag.

 

Doe het beslag in een vorm en bestrijk de bovenkant met losgeklopt ei en garneer met - halve - amandelen.

 

Bak de amandel - speculaastaart in 25 minuten mooi bruin en gaar.

 

Extra informatie

Calorieen amandelen