Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Sintrecepten gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Sintrecepten

Amandelkoekjes

Ingrediënten

200 gram Boter
100 gram Suiker
8 milliliter Kersen brandenwijn
300 gram Bloem
100 gram Gemalen amandelen
150 gram Couverture (melk)

Bereiding

Boter tot schuim kloppen. Suiker toevoegen, verder kloppen tot de suiker is opgelost. Kersen brandenwijn, bloem en amandelen erdoor roeren.

 

Bakpapier op de bakplaat leggen. Deeg in de spuitzak doen en verschillende vormpjes op de bakplaat spuiten.

 

De amandelkoekjes in een voorverwarmde oven op 180 graden circa 20 minuten bakken.

 

De couverture au-bain-marie smelten, een kant van de amandelkoekjes in de couverture dopen en op een rooster leggen.

 

Extra informatie

Calorieen amandelen