Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en
soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.
Ja, ik accepteer cookies:
Op Sintrecepten gebruiken we:
Functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Zo wordt er op Sintrecepten gebruikgemaakt van sessie cookies.
Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken en, op basis daarvan, de website verbeteren.
Advertisingcookies. Om advertenties te dienen, wordt een cookie van o.a. DoubleClick geplaatst. Deze cookie houdt geen surfgedrag en persoonlijke informatie bij en zorgt er alleen voor dat niet continu dezelfde advertenties worden getoond. Dit wordt ook wel een 'frequency cap' genoemd. Adverteerders kúnnen de cookies die zij plaatsen gebruiken om informatie over bezoekers te verzamelen. Dit heeft niet onze voorkeur, maar we hebben daar helaas geen invloed op.
Zet de amandelen op met ruim koud water en breng dit aan de kook. Hierna de amandelen laten uitlekken in een vergiet en afspoelen met koud water. Nu kan je het bruine vliesje om de amandelen eraf wrijven. Droog de amandelen met een doek.
Maal de amandelen met de keukenmachine of een amandelmolen. Voeg de suiker, het ei en wat zout toe totdat er een schuimige massa ontstaat
Tip: Amandelspijs is het lekkerst als u het een paar weken van tevoren maakt. Bewaar de amandelspijs in een goed afsluitbaar bakje, op een koele plaats.