Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Sintrecepten gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Sintrecepten

Amandelspijs 1

Amandelspijs 1

Ingrediënten

125 gram Amandelen
125 gram Kristalsuiker
1 Ei

Bereiding

Zet de amandelen op met ruim koud water en breng dit aan de kook.
Hierna de amandelen laten uitlekken in een vergiet en afspoelen met koud water. Nu kan je het bruine vliesje om de amandelen eraf wrijven. Droog de amandelen met een doek.

 

Maal de amandelen met de keukenmachine of een amandelmolen. Voeg de suiker, het ei en wat zout toe totdat er een schuimige massa ontstaat

 

Tip: Amandelspijs is het lekkerst als u het een paar weken van tevoren maakt.
Bewaar de amandelspijs in een goed afsluitbaar bakje, op een koele plaats.

 

Extra informatie

Calorieen amandelspijs