Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Sintrecepten gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Sintrecepten

Caramelsnoepjes

Caramelsnoepjes

Ingrediënten

450 gram Suiker
1 zakje Vanille suiker
3 eetlepels Water
50 gram Boter
2 eetlepels Stroop
3 deciliter Melk
1,5 deciliter Room

Bereiding

Breng de suiker, vanillesuiker en water in een steelpannetje onder zachtjes roeren aan de kook.


voeg vervolgens de boter en stroop toe. Als de boter gesmolten, de room en de melk toevoegen. Op hoog vuur 15 minuten laten doorkoken.

 

Neem de pan van het vuur en klop het mengsel op tot het dikker wordt. Schenk de vloeistof vervolgens in een bakblik met hoge randen waarin de caramel kan afkoelen en opstijven.

 

Eenmaal koud geworden kan de caramel met een mes - in het bakblik - in blokjes worden gesneden.