Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en
soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.
Ja, ik accepteer cookies:
Op Sintrecepten gebruiken we:
Functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Zo wordt er op Sintrecepten gebruikgemaakt van sessie cookies.
Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken en, op basis daarvan, de website verbeteren.
Advertisingcookies. Om advertenties te dienen, wordt een cookie van o.a. DoubleClick geplaatst. Deze cookie houdt geen surfgedrag en persoonlijke informatie bij en zorgt er alleen voor dat niet continu dezelfde advertenties worden getoond. Dit wordt ook wel een 'frequency cap' genoemd. Adverteerders kúnnen de cookies die zij plaatsen gebruiken om informatie over bezoekers te verzamelen. Dit heeft niet onze voorkeur, maar we hebben daar helaas geen invloed op.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 160°C.
Zeef de bloem met de basterdsuiker, het zout en de koekkruiden. Snijd de boter er met twee messen door en kneed het geheel daarna tot een soepel deeg. Leg het deeg in plasticfolie ± 30 minuten in de koelkast.
Vermeng de noten en de honing. Verdeel het deeg in ± 25 stukjes. Druk de stukjes een beetje plat, schep er wat vulling op met wat amandelspijs en vouw het deeg eromheen.
Bak de gevulde pepernoten op de bakplaat ± 20 minuten in het midden van de oven en rol ze dan direct door tafelsuiker.