Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en
soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.
Ja, ik accepteer cookies:
Op Sintrecepten gebruiken we:
Functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Zo wordt er op Sintrecepten gebruikgemaakt van sessie cookies.
Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken en, op basis daarvan, de website verbeteren.
Advertisingcookies. Om advertenties te dienen, wordt een cookie van o.a. DoubleClick geplaatst. Deze cookie houdt geen surfgedrag en persoonlijke informatie bij en zorgt er alleen voor dat niet continu dezelfde advertenties worden getoond. Dit wordt ook wel een 'frequency cap' genoemd. Adverteerders kúnnen de cookies die zij plaatsen gebruiken om informatie over bezoekers te verzamelen. Dit heeft niet onze voorkeur, maar we hebben daar helaas geen invloed op.
40 gr zachte boter 50 gr bruine basterdsuiker 1 1/2 theelepel koekkruiden 100 gr zelfrijzend bakmeel 2 eetlepels melk
Zout
Bereiding
Doe de boter, basterdsuiker, koekkruiden en een snufje zout in een kom en roer het tot een egale zachte massa. Voeg al roerend de helft van het zelfrijzend bakmeel en 1 eetlepel melk toe en vermeng alles goed met elkaar.
Voeg de rest van het zelfrijzend bakmeel en eventueel 1 eetlepel melk toe en kneed het met een koele hand tot een soepel deeg. Verwarm de oven voor op 175°C en vet een bakblik in.
Vorm van het deeg ± 100 balletjes van 1 cm doorsnee, druk ze iets plat en leg ze op het bakblik. Bak de kruidnoten in het midden van de oven in een kwartier bruin en gaar en laat ze uit de oven op het bakblik afkoelen.