Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Sintrecepten gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Sintrecepten

Marsepein 1

Marsepein 1

Ingrediënten

250 gr blanke amandelen
250 gr poedersuiker
2 theelepels citroensap
1-2 eetlepels sinaasappellikeur

Bereiding

Maal de amandelen in een keukenmachine heel fijn. Voeg de poedersuiker, het citroensap en 1 eetlepel likeur toe en meng alles tot er een stevig deegachtig mengsel ontstaat. Voeg eventueel naar smaak nog de tweede lepel likeur toe.


Vorm een grote bal of rol van het deeg, verpak die in plasticfolie en laat het marsepein, om de smaak te laten ontwikkelen, een week in de koelkast rusten.

Extra informatie

Calorieen marsepein

Calorieen amandelen