Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en
soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.
Ja, ik accepteer cookies:
Op Sintrecepten gebruiken we:
Functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Zo wordt er op Sintrecepten gebruikgemaakt van sessie cookies.
Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken en, op basis daarvan, de website verbeteren.
Advertisingcookies. Om advertenties te dienen, wordt een cookie van o.a. DoubleClick geplaatst. Deze cookie houdt geen surfgedrag en persoonlijke informatie bij en zorgt er alleen voor dat niet continu dezelfde advertenties worden getoond. Dit wordt ook wel een 'frequency cap' genoemd. Adverteerders kúnnen de cookies die zij plaatsen gebruiken om informatie over bezoekers te verzamelen. Dit heeft niet onze voorkeur, maar we hebben daar helaas geen invloed op.
250 gr blanke amandelen 250 gr poedersuiker 2 theelepels citroensap 1-2 eetlepels sinaasappellikeur
Bereiding
Maal de amandelen in een keukenmachine heel fijn. Voeg de poedersuiker, het citroensap en 1 eetlepel likeur toe en meng alles tot er een stevig deegachtig mengsel ontstaat. Voeg eventueel naar smaak nog de tweede lepel likeur toe.
Vorm een grote bal of rol van het deeg, verpak die in plasticfolie en laat het marsepein, om de smaak te laten ontwikkelen, een week in de koelkast rusten.