Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en
soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.
Ja, ik accepteer cookies:
Op Sintrecepten gebruiken we:
Functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Zo wordt er op Sintrecepten gebruikgemaakt van sessie cookies.
Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken en, op basis daarvan, de website verbeteren.
Advertisingcookies. Om advertenties te dienen, wordt een cookie van o.a. DoubleClick geplaatst. Deze cookie houdt geen surfgedrag en persoonlijke informatie bij en zorgt er alleen voor dat niet continu dezelfde advertenties worden getoond. Dit wordt ook wel een 'frequency cap' genoemd. Adverteerders kúnnen de cookies die zij plaatsen gebruiken om informatie over bezoekers te verzamelen. Dit heeft niet onze voorkeur, maar we hebben daar helaas geen invloed op.
350 gr gepelde amandelen 2 amandelen 500 gr poedersuiker 2 theelepels oranjebloesemwater
1 eiwit
Bereiding
Leg de amandelen een paar tellen in kokend water en houd ze daarna onder de koude kraan. Wrijf de bruine velletjes van de amandelen en maak ze fijn in de keukenmachine of amandelmolen. zorg dat de amandelen zo fijn mogelijk gemalen zijn.
Voeg dan het eiwit, poedersuiker en het oranjebloesemwater toe en laat de machine nog even draaien tottot je een samenhangend geheel hebt. Leg de marsepein in plastic folie een paar uur in de koelkast.
Verdere verwerking
Bekleed er taart mee of kneed er figuurtjes of bonbons van Kleur de marsepein eventueel met een paar druppels levensmiddelenkleurstof en kneed die er heel goed door.