Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Sintrecepten gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Sintrecepten

Marsepeinbonbons

Marsepeinbonbons

Ingrediënten

300 g marsepein
poedersuiker
rauwe gepelde pistachenoten
pure chocolade

Bereiding

Rol de marsepein op een met poedersuiker bestrooid werkvlak tot 2 cm dikte uit en snijd er 'wybers' van.

 

Druk op elk ruitstukje een pistachenoot, doop het stukje aan een sateprikker in au-bain-marie gesmolten chocolade, laat het kort afdruipen en leg het op een rooster.

 

Versier het met 1/2 theelepel pistachenootjes en laat het opdrogen.

Extra informatie

Calorieen pure chocolade

Calorieen pistachenoten