Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en
soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.
Ja, ik accepteer cookies:
Op Sintrecepten gebruiken we:
Functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Zo wordt er op Sintrecepten gebruikgemaakt van sessie cookies.
Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken en, op basis daarvan, de website verbeteren.
Advertisingcookies. Om advertenties te dienen, wordt een cookie van o.a. DoubleClick geplaatst. Deze cookie houdt geen surfgedrag en persoonlijke informatie bij en zorgt er alleen voor dat niet continu dezelfde advertenties worden getoond. Dit wordt ook wel een 'frequency cap' genoemd. Adverteerders kúnnen de cookies die zij plaatsen gebruiken om informatie over bezoekers te verzamelen. Dit heeft niet onze voorkeur, maar we hebben daar helaas geen invloed op.
100 g blanke gemalen amandelen 50 g poedersuiker 1 a 2 lepels rozenwater 24 verse dadels 100 g pure chocolade
Bereiding
Meng amandelen en poedersuiker en maal deze samen in een keukenmachine. Maal nogmaals en roer er het rozenwater toe tot een gladde massa.
Snij de dadels in de lengte open. Verdeel de marsepein in 24 stukjes en vul de dadels ermee. Verdeel de chocola in stukjes en smelt in een kopje au bain marie.
Doop de marsepeindadels voor de helft in de chocola, laat 1 uur op vetvrij papier drogen en maak voorzichtig los.