Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en
soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.
Ja, ik accepteer cookies:
Op Sintrecepten gebruiken we:
Functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Zo wordt er op Sintrecepten gebruikgemaakt van sessie cookies.
Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken en, op basis daarvan, de website verbeteren.
Advertisingcookies. Om advertenties te dienen, wordt een cookie van o.a. DoubleClick geplaatst. Deze cookie houdt geen surfgedrag en persoonlijke informatie bij en zorgt er alleen voor dat niet continu dezelfde advertenties worden getoond. Dit wordt ook wel een 'frequency cap' genoemd. Adverteerders kúnnen de cookies die zij plaatsen gebruiken om informatie over bezoekers te verzamelen. Dit heeft niet onze voorkeur, maar we hebben daar helaas geen invloed op.
Verwarm de oven voor op 175 graden, hetenluchtoven op 150 graden.
Alles mengen zonder het cake-of bakmeel. Daarna meel beetje bij beetje toevoegen. Het deeg zolang mengen tot er bellen op komen.
Vet een bakblik van 25 cm in. Schenk hierin het peperkoekdeeg.
Bak de peperkoek in +/- 1 uur gaar.
Laatste 10 minuten de oven naar 130 ºC of voor heteluchtoven 105ºC zetten. Als de koek gaar is deze uit blik nemen en nog warm zijnde in aluminiumfolie wikkelen om de plakrand te krijgen.