Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en
soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.
Ja, ik accepteer cookies:
Op Sintrecepten gebruiken we:
Functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Zo wordt er op Sintrecepten gebruikgemaakt van sessie cookies.
Analyticscookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken en, op basis daarvan, de website verbeteren.
Advertisingcookies. Om advertenties te dienen, wordt een cookie van o.a. DoubleClick geplaatst. Deze cookie houdt geen surfgedrag en persoonlijke informatie bij en zorgt er alleen voor dat niet continu dezelfde advertenties worden getoond. Dit wordt ook wel een 'frequency cap' genoemd. Adverteerders kúnnen de cookies die zij plaatsen gebruiken om informatie over bezoekers te verzamelen. Dit heeft niet onze voorkeur, maar we hebben daar helaas geen invloed op.
200 gr bloem 1/2 theelepel bakpoeder Een snufje zout 150 gr stroop 2 theelepels kaneelpoeder 1 theelepel kruidnagelpoeder 1 theelepel gemalen nootmuskaat 1/2 theelepel gemalen korianderzaad
Bereiding
Oven voorverwarmen op 160°C.
Zeef de bloem met het bakpoeder in een kom. Maak een kuiltje in het midden en doe daar de stroop en de kruiden en specerijen in. Roer alles vanuit het midden goed door elkaar en maak er een stevig deeg van.
Smeer een bakblik in met boter, druk er knikkers van het deeg op en bak die in een in ± 15 minuten lichtbruin en gaar.