Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Sintrecepten gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Sintrecepten

Speculaasbrokken 2

Speculaasbrokken 2

Ingrediënten

200 gram bloem
100 gram bruine basterdsuiker
100 gram roomboter
2 eetlepels melk
4 theelepels speculaaskruiden
amandelen
zout

Bereiding

De bloem, basterd, speculaaskruiden en zout mengen. Boter in blokjes erdoor en met de hand goed kneden tot een mooie bal. In vershoudfolie 1 uur in koelkast laten rusten.

 

Oven voorverwarmen op 175 graden. Het deeg uitrollen tot een lap van ongeveer 2 cm dik. Besmeer het deeg met de melk en druk hierin de amandelen. Bak het deeg in de oven in ongeveer 35 minuten bruin en gaar.

 

Tip: Voor extra dikke speculaasbrokken de bloem vervangen door zelfrijzend bakmeel.

Extra informatie

Calorieen spekulaasbrokken