Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Sintrecepten gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Sintrecepten

Suikerharten

Suikerharten

Ingrediënten

100 gram suiker

3 eetlepels water

50 gram poedersuiker

 

hartvormige borstplaatvormen

bakpapier

Bereiding

Breng het water met de suiker al roerend langzaam aan de kook en laat dit mengsel 1 minuut doorkoken. Zeef de poedersuiker en roer deze er snel doorheen.

 

Spoel de borstplaatvormen onder de koude kraan en leg ze op het bakpapier. Giet het mengsel erin. Zet de suikerharten, zodra de bovenkant hard is, op hun kant en trek het bakpapier eraf. Laat de suikerharten helemaal hard worden en haal de vormen weg.

 

Tip: Voor een ander kleurtje kan je voedselkleurstof toevoegen en voor een eventueel smaakje wat essence.