Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Sintrecepten gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Sintrecepten

Taaitaai 1

Taaitaai 1

Ingrediënten

250 gr vloeibare honing
1 ei
350 gr bloem
2 mespuntjes bakpoeder
1 eetlepel speculaaskruiden
1 theelepel gemalen anijszaad
1 ei, losgeklopt

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C.

 

Vermeng de honing en het ei, voeg de overige ingrediënten toe, kneed er een soepel deeg van en laat dit in de koelkast 1 uur opstijven.

Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak tot een 1 cm dikke lap uit en steek of snijd hier figuren uit. Leg de taaitaai op een ingevette bakplaat en bak de taaitaai in de oven in 10-15 minuten gaar.

 

Voor een glimmende kleur kunt u opgeklopt ei over de taaitaai strijken

Extra informatie

Calorieeen taaitaai