Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Sintrecepten gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Sintrecepten

Taaitaainoten

Taaitaainoten

Ingrediënten

250 gr vloeibare honing
1 eetlepel speculaas- of koekkruiden
1 theelepel gemalen anijszaad
250 gr gezeefd zelfrijzend bakmeel
1 ei

Zout

Bereiding

Verwarm de Oven voor op 200°C.

 

Vermeng de honing, ei, speculaaskruiden, de anijs en het zout in een kom en roer het bakmeel erdoor. Laat het deeg afgedekt in de koelkast ± 1 uur rusten.

 

Vorm van het deeg repen en snijd die in dobbelstenen. Leg de taaitaainoten op de bakplaat en bak ze in 10-15 minuten bruin en gaar.

Extra informatie

Calorieen taaitaainoten