Cookies

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Sintrecepten niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Sintrecepten gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Sintrecepten

Hartige sinterklaasletter

Hartige sinterklaasletter

Ingrediënten

200 gram half om half gehakt
gehaktkruiden
1 ei,  losgeklopt
4 plakjes bladerdeeg
1/2 eetlepel boter

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

 

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Meng in een kom het gehakt, 1/2 ei en de gehaktkruiden. Vet een bakplaat in met boter. Halveer de plakjes bladerdeeg tot 8 even grote rechthoeken.

 

Vorm met 4 plakjes de letter s. Verdeel het gehaktmengsel over deze 4 plakjes bladerdeeg. Dek het gehaktmengsel af met de andere plakjes bladerdeeg en druk de deegranden goed dicht.

 

Bestrijk de bovenzijde van het bladerdeeg met de rest van het losgeklopte ei. Bak de hartige sinterklaasletter op de bakplaat in het midden van de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.

Extra informatie

Calorieen half om half gehakt

Calorieen bladerdeeg